Kuinka korjata, kun Googlen koodilla ei ole tekstiä?

Google on nimi, jolla on tärkeä rooli miljoonien käyttäjien elämässä ympäri maailmaa. Me kaikki olemme tietoisia siitä, että tämä hakukone on meille jokaiselle perusedellytys. On kuitenkin selvää, että mikään hakukone ei ole häiriintynyt ja jonkin aikaa sillä on taipumus kohdata tiettyjä vikoja, samoin kuin Googlen tapauksessa. Useimmin käyttäjien kohtaama kysely on, miten henkilö voi korjata ongelman, kun koodilla ei ole saatavana tekstiviestiä tilin palautuksen yhteydessä. Oletko huolestunut myös samasta ongelmasta vai mielessäsi on jotain muuta tiliäsi koskevaa huolestuttavaa? Soita sitten Google-numeroon niin pian kuin mahdollista.

Korjaa vaiheet, kun Google-tilillä ei ole saatavilla tekstiä koodilla: -

  • Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, että pyydettävän palautustekstin enimmäismäärä on rajoitettu, joten jos arvelet rajan ylittyneen, odota 24 tuntia.
  • Voi myös olla, että Googlen palvelu on ollut väliaikaisesti epäkunnossa, ja tämä saattaa olla syy siihen, että et saa mitään tekstiviestiä palautuskoodilla.
  • Jos olet vaihtanut matkapuhelinverkkoa muutamaa minuuttia ennen palautuskoodin pyytämistä, se saattaa olla syy ongelmaan.
  • Voi olla, että palveluntarjoajasi on estänyt sinua vastaanottamasta tekstiviestejä tai olet muuttanut puhelimesi asetuksia tietämättään, joten tarkista molemmat syyt.

Nämä ovat ehdotukset ongelman ratkaisemiseksi, kun Googlen palautuskoodilla ei ole vastaanotettu tekstiviestiä. Jos haluat lisätietoja tilisi suhteen koskevista huolenaiheista, ota yhteys Google tuki puhelinnumero -numeroon ilmaisella numerolla työaikoina. Meillä on paras ja asiantunteva teknikot, jotka valitsevat kaikki tapoja tuoda esiin helppoja ulospääsyjä huolenaiheisiisi. Joten älä paniikki ja ota meihin yhteyttä live-keskustelujen, puheluiden ja sähköpostien avulla epäröimättä. Insinööreillämme on velvollisuus auttaa sinua aina.

Alkuperäinen lähde